Tävling

Helgen kommer spenderas hos JOLLE i Övik med tävling :D JAg ska förnedra allt motstånd! Jag ska inte säga en enda rolig kommentar på banan! Jag måste vara 100% fokuserad i varje poäng! Kom igen nu Slaktar!!



Kom igen Guys!!

Dagens Låt ! Tagga upp till Metallica - Fuel!!

Hockey och ny bil, kung det !

Detta blogginlägget handlar om 2 saker, morsan och hockey.

Var på plats och såg Timrå vinna över Rögle! Viktigt det :)

Vi har köpt ny bil och det var ju på tiden tack morsan... :P


När vi ändå håller på att prata om morsan så ska denna bilden få tala sitt tydliga språk... Jag vet inte hur jag lyckades få morsan att gå med på detta. Nåt sorts virus måste ju hon haft i sig under tiden..
Men ja hur grymt som helst!

Nöjd...

Dagens Låt blir Foxtrott, uniform, Charlie, Kilo med Bloodhound Gang :) Lalligt värre! Visst då DILF?!"

Dagens I-landsproblem...

En av de mest meningslösa av alla saker som skapar en enorm diskussion kom jag på ikväll när jag satt och fikade efter att jag och niclas varit och åkt skridskor hela kvällen! Det är vilken sida av ett Polarbröd man ska smöra på.....Den platta eller den trubbiga?... vad sägs? 
Det är så idiotiskt att det blir roligt att diskutera och alla går stenhårt in för det också tack vare en bit bröd...

BTW Överlägset av Fernando Verdasco att slå ut fjanten Andy Murray! Funderar på att börja hålla på han nu när "mina" spelare inte visar storformen direkt.. Carlos "highway" Moya liksom. Sorry Moya men det känns som det är över, kom med något resultat i år iaf!


Eftersom jag nu är lite trött efter skridskorna så blir dagens låt denna...

http://se.youtube.com/watch?v=7HxZKa4NwGo Helt underbar!!! Luta er tillbaka och njut av en riktig artist!




GRATTIS MILLA! 20 ÅR :D


Slutet på resan

Helgen har varti trevlig . Ett trevligt besök av Sofie som ville prova på sundsvall för en helg ;)
Hon fick även se mig Slaktarben göra 3 av 5 mål i Korpenmatchen i lördags! kommer väl troligen inte hända igen...bra val av helg av sofie där :P

Fest igår. Falconölen rann ner i strupen och deja vun från Falconsoffan var ett faktum där det dracks öl av mig och jocke men tväyr bara Cola för eric ;P
 
THE GRAND FINALE!!
NR1 listan över vad som var roligaste händelserna i kramfors !

Detta utspelar sig inte tyvär i Kramfors utan i Piteå/Luleå hos joseph ricken.
Vi var 6 st som bodde hos joseph under en tävling i Luleå och under denna helg hann det hända mycket. Föutom utomhus bad i bubbelpoolen så hann vi även med en liten "hemma fest". I denna fest ingår "DUNKEN" = 5 L sprit !

Efter en hel dags spelande i luleå näst intill utan mat, (förutom nån intorkad gammal lasagne som man offrade sina slantar på i tennishallen) så åker vi hem till joseph men vi vill inte att kvällen ska vara slut där utan bestämmer oss för att gå på en liten husfest några kilometer därifrån. De som varit full nån gång vet att tom mage + sprit = katastrof eller kalla det vad ni vill. Just detta verkade 2 stycken ta vara på jäkligt bra deras namn är Joakim och Niklas.
Niklas som inte just då var den mest rutinerade av drickare gick all in från första grogg till "sista"..
Jocke går in till festen med självförtroende men ligger sedan efter ca 4 starka groggar från "THE DUNK".

Som ni nu förstår så kunde inte vi stanna för länge på grund av att dunken gjorde sitt jobb bra helt enkelt.
Vi som inte drack lika mycket, jag , christian, Nanotutt, joseph och Led hade ju desto roligare åt dessa 2 som hade gått in i dimman. Vid 12 - 1 tiden bestämmer vi oss sen för att åka hem. Väl hemma så går allting fortare än ett ögonblick! Niklas stapplar upp på rummet och dunsar ner i sin madrass som han sover på och däckar, och precis när jag ser detta så ropar Christian (DILF) på mig att jag ska komma och där i rummet ser jag Dilf asgarvandes och en däckad jocke. 2 flugor på en smäll vill säga och härifrån är allt en lång skrattatack på X antal minuter. Man får ingen som helst kontakt med jocke han vaknar inte vad man än gör. Av de saker vi gjorde så kan nämnas att katten i huset kunde inte väcka honom, flugsmällan var lika oduglig, tången som iof gjorde jävligt ont var den bästa utmanaren men inte ens oerhörd smärta väckte denna "människa". Jag och Dilf som låg i samma rum som Jocke var nära på att DÖÖÖÖ av skratt och alla saker vi kom på rådde inte på honom!
Ni som var med vet vad jag menar! :D

Tävlingen vanns av Niklas BTW.. bra jobbat trots första fyllan ;)

Listan har varit svår att göra men jag kan lova att jag glömt vissa detaljer men vem bryr sig? Allt var såå jävla roligt :D
Tack Jocke, Sparr, DIlf, Joseph, Nanotutt, Led, Hanna, linus, Valle, Tess, Lats, Andrea, skalle, Jessie och alla andra för dessa år! Det kommer finnas kvar hela livet! ;)
Ett gott skratt förlänger livet och fan vad gammal vi kommer bli efter allt som hänt :D
Glömde ZUBAT....

Dagens Låt Tick Tick boom med The Hives


Städa

Idag var jag tvungen att städa till slut ändå ;P trots viss utdragning på det...
Sofie sitter på bussen nu. Vi kommer ha en heldag i sundsvall imorgon . Först eventuell shopping på dagen, Korpenmatch för min del och avslutar kvällen med fest och utgång :D

Taggar till ÅRE :D

Listan drar ihop sig. NR02

Med risk för att bli tjatig och nästan en tråkig 2:a plats så måste jag ändå säga att tävlingsresorna är fanimej de näst roligaste alltså :D så jäkla kul det kunde bli på dom ibland :D allt från fester till värdelösa insatser på banan med en spelare som drar fina kommentarer! Det är bara underbart att höra :D
- Fortsätter det så här så hinner jag fan på mattelektionen ändå!!!!!! Helvete....

Haha tack till alla som gjorde dessa resor roliga :D

Låten för dagen blir Rise against med Worth dying for :)

Hittade en rolig bild på datorn :D Där är SLAUGHTERLEG .. Bilden togs för nån vecka sen :)


Akuten!

Jag ska börja att prata om gårdagens skridskoåkning :D Det gick riktigt bra för alla. Vi styrde upp en match med alla ssom var där. 30 minuter senare sitter vi på akutmottagningen i sundsvall! Emilia (milla) som var med och spelade fick oturligt en puck mitt på sitt ena finger och blodet flödade. Jag offrade min Svetthandduk och vi drog iväg .
När vi väl kommer dit så styr jag upp det hela och tar med Milla för att anmäla skadan och som tur va så fick vi gå in direkt och på nåt konstigt sätt så är det bara jag som hänger på. Men mycket trevligt att lära känna milla lite :D
Resultatet blev ett ihoptejpat finger med en spricka i övre delen av fingret.. Stackaren där.


Aja dagen har varit lugn med alex . Jag älskar att vakna och slå på tv:en nu och se på Aus Open i tennis :D man blir nästan taggad att spela ;)
Tävling nästa vecka i övik.. hur ska det gå?

Kvällen blev fulländad när timrå idag tog en fin skalp mot Brynäs! 4-1 och 33 - 12 i skott det var en grym match som hade allt :D Fighter och kämparglöd!

Sofie kommer och hälsar på i helgen :)

aja nu med listan.. vi är på nr 03 nu.

Ska man säga nåt annat än att Joseph springer naken genom hela Kramfors Centrum. FY FAN VAD KUL!! :D

Bild på min vän alex med 70 cl ren spirt ;D

Dagens låt - Afterlife med Avenged Sevenfold :)

Björkgatan

Sörberges centrala gata Björkgatan, där jag och alex bor verkar locka många grymma bilar! Exempel på bilar som varit på denna gata är Ferarri Berlinetta, Porsche GT3 och senast nu idag dock i ett av garagen på en grannes gård, Mustang GT!! Rikitiga Vrålåk :D haha kul att se!

Skridskor ikväll med! Håller på att tagga till det!

Kort inlägg idag

Listan NR 04

Vad skulle tg tiden varit utan PARET Joseph Ricken och David Wessberg!?
Varje morgon kom David suckandes och berättar de nyheter som Joseph gjort kvällen innan eller samma morgon.
Några av de roligaste exemplen är ju när david kommer hem från sena tennisträningen och han möts av att köksgolvet är fullt (då menar jag fullt) med glassplitter! hahaha han ringer direkt till "bossen" (DVS mig) och ber mig komma ner och se detta. 
Eller en helt vanlig dag då joseph och david (nanotutt)  sitter vid middagsbordet och äter. Helt plötsligt så får joseph frispel och känner suget att äta flingor med mjölk etc ur sina byxor. -Ja vad är det för fel med att äta en "frukost" ur sina byxor? Dom ska ju ändå tvättas!
Helt sjukt men ja så var det på den tiden.. Mer exempel finns! Hör av er! ;)

Dagens låt . 30 seconds to mars med låten The kill. "I´ts a nice song about losing your mind, so don´t be afraid"

Skridskorna står startklara nu! Bye!


Regn

Till en början var dagen rätt okeej sen kom regnet.
På det så kommer ju såklart plogbilen och tränger upp en fet vall med tung tö snö som man knappt kan hoppa över, så på med jackan och jobba !

Hoppas regnet lägger sig så man ännu en gång kan dra till BSK och lira lite hockey :D

Jag och några polare har nu planerat in en Åre/ Duved resa som kommer bli av på alla hjärtansdag helgen. Tagga för den nu! :D Vi kommer bo i morfars stuga, det var ett tag sen man var där hoppas det  blir bra :D

Jag såg idag på vägbekrivning på Eniro.se och då såg jag att man kunde se på flygbilder.. så tråkigt som jag hade så sökte jag ju upp alla ställen jag kom på. Bilderna är från sommaren och riktigt bra kvalité . Jag säger som jag sa till brorsan.. Man ser ju fan sturlovic "brysselmatta" DVS Brösthår på bilderna :P :D bra där eniro!

Listan nu NR 05

Ni trodde väl ändå inte att jag glömt the nr one Finne?? :D Rasmus (led,khaled) Kaarre!
Vad skulle de 2 första åren vara utan honom :D Helt sjukt så kul vi hade! Sen att han och jolle hade samma sjuka humor gjorde ju allt värre för mig men det fick jag leva med... haha -Öhh Päron gör det och gör det.....kom igen då..
Roligast var nog när jag pratade lite vett med ett par lågstadie killar som mobbade en liten tjej. Jag går fram och frågar vad de håller på med och ca 40 meter därifrån så står Led och Jolle och asgarvar och kastar snöbollar mot mig.
Ne fan led underbart kul alltså! Tråkigt med de 45 skadorna under åren dock :P hehe ;) 

Aja dagens låt denna trista tisdag 20 januari får därför bli Paralyzer med Finger eleven :D Wonderful!

Hare gött/ Slaktarben!
 


Ledig dag idag

Idag har varit en skön dag. Inga jobb samtal utan bara ta dagen som den kommer :D
Malin hörde av sig till mig, hon skulle till birsta så jag åkte med.. Innan jag visste vad jag gett mig in på så var det för sent ;P hehe IKEA ska man inte gå på med tjejer som är på gång med att flytta. haha visst malin? :D
-Den här byron kan ju passa där, hmmm men ändå inte.. kasnke denna istället.. ;P haha efter ett tag börjar man bli intresserad av trasmattorna som säljs där :D Men men det var trevligt ändå med en lunch efter första våninngen ;)
Sen glömde jag mina tejprullar som jag köpt i malins bil. så ingen tejpning för min del :P bra där...

ska snart iväg med niclas på inomhusfotboll igen :) Hoppas det går bättre i denna match för söråkerstjejerna. Derby mot Timrå :D kanske lite catfight då :D hoppas hoppas !

Måste köpa med mig en Cooooola denna gång! en tabbe att inte göra det förra gången.

Men nu the one and only kramfors list !

Vi är på NR 6 om jag räknat rätt, (har bara matte B)....

Om nu Dilf läser detta så hade du rätt när du gissade på listan igår :D

Detta inlägg handlar om 2 st personer som bodde i en 2:a i TG(tennisgymnasie) huset och dom var less på livet i kramfors samt skola etc.... Linus Eriksson och Christian (dilf) Brydniak kommer med den briljanta idén att "hoppa av" skolan och istället satsa mer på tennisen genom att läsa på distans.
Det som är det roliga i detta är att skolan ligger ca 1.5 km från där vi bodde men med seriös inställning så är båda övertygad att man kan göra det. Då kommer Lars Bergman in i bloggen för första gången, en modo älskande hockeyfantast med en del tennisintresse också som tur är. De som känner honom kan bekräfta att han är riktigt lurig och kan bli sur ibland. (SAMLING BANA 3!!!!) Men med ett visst mod för att gå in i dennes kontor så gör linus och dilf det övertygad om att det iaf kommer bli diskussion om det. Utanför väntar alla och följer gärna en del genom dörrspringan.
1 eller 2 min senare så kommer linus och dilf ut med ett konstigt ansiktsutryck och efter dom kommer LARS med troligtvis det största leendet under tiden i kramfors. svaret blev alltså NEJ :D Bra försök killar! så jävla roligt :D

Dagens låt Use somebody med Kings of leon! skön låt detta!

Nuclear!

Ja dom som läste igår såg att jag var på förfest hos alex :) Från jobbet snabbt som attan duscha och rusa över till en förfest på ca 1.5 timma.. det är fan press på den alltså! Helst eftersom jag då ska föreställa nån sorts Clown som ska vara mest packad... Det blev bra till slut och alla blev nöjda! Efter det åkte vi in till sundsvall stad med osten som chaufför! tack för det ;)

Väl inne på stan var det fasen illa med folk.. BK, stället i stan som vi (måste) gå på var ingen höjdare.. provade komma in på olearys men va fan 21? Jag trodde jag minst såg ut som 23 :-o ! Men nerå.. tillbaka in i dimman på BK.

Varför heter då detta inlägg Nuclear?
Jo för att vill man utmana sin kropp eller ödet (shit the same) så går man in på BK säger, - Hej jag tar en Nuclear!
Vad får man då tro? Shotglaset fylls med en del sambuca som senare går över till en del tabasco (chilisås) och som en liten topping på det 66% Absint :D hahahhaahaha! Man skulle lika gärna få med en säng när man köper den.. den är värd varenda krona om man gillar utmaningar! Burn baby burn!

Idag har det varit lugnt bara . Avslutade dagen med 2.5 timma skridskor. Jag kan verkligen inte lessna på det alltså! Så J***a kul :D

Listan idag då?
NR 07

Jag och joakim, som jag nämnt X antal ggr på denna blogg hade verkligen tråkigt vissa kvällar och vad gör man då?

Jo man tar en burk med grovmalen peppar och försöker äta upp det . 2 minuter senarre när jocke ligger och döööör i duschen av skratt och jag lutar mig över toaletten då vet man att man har roligt.
Så nr 07 är alltså alla saker JAG gjort för att samla på mig skrovmål från punken eller bylla.
Att nämna är att det har varit mycket, tex druckit ketchup ur ett glas = 2 skrov
Ätit flingor och müsli i en tallrik med julmust som huvudingrediens, ja jag orkar tyvär inte nämna allt jag gjort. Slutligen hamnade jag nog på 15 skrov kankse så helt klart värt det :D

aja nu är jag trött!

Dagens låt blir You´re gonna go far kid    med     The offspring


Peace out homies!

Parteyy:D

FEST!!

Detta var dagen jobbet blev roligt! Man har en hel affär för sig själv men dock en en SUR Kia i kassan! men jag överlevde! Alex kom förbi och undrade vad som händer efter jobbet..  Vi funderar på att dra ut är du på? :D vad blev svaret? haha såklart JAAA!! feeest :)

Jag är dock tvungen att sticka in på datorn under förfesten för att hinna skriva detta inlägg så det är därför det kanske känns lite tråkigt... men fan vad ska man kräva med 4 groggar i kroppen?? ;)

nr 08 i listan nu!!

Appropå fest! Fy fan vad kul år 3 var! VI hade fylle torsdagar.. typ som lilllördag (onsdag) fast på torsdag! :D Fredagen var lugn med egen träning därför dessa torsdagar! men det var många av dom som blev populära :D haha eller hur fanny?? :D (om det nu var en torsdag).. MEN MEN den bästa torsdagen var ju näär jag och david (lilltutt) vessberg tävlade med en 70 cl sprit flaska! Vi gick och la oss kl halv 10 den kvällen . Roligt när det väl höll iaf ;) Men nu måste jag rusa tillbaka.. groggen tappar %... :D

Hoppas eran kväll är bra i stugorna eller gatorna!

Dagens låt nu blir Infinity  med Guru josh projekt parteyyy!!

Still Cold

Alltså med risk att bli tjatig men vart kom kylan ifrån?? -19 grader vid 10 tiden imorse när jag gick till jobbet. Fasen näsväggarna fryser fast i varandra och läpparna omvandlas till en välmogen passionfrukt....(se bild nedan)

Men annars en rätt seg dag. jobb från dag till kväll och nu är man hemma bara. Var på banken och fixade ett nytt bankkort.. Fumlig som man är går man och knäcker det man har.. men plast och kyla går kanske inte ihop så bra :P

Funderar på att åka in till birsta imorgon och se om det finns nåt att inhandla innan jag börjar jobba (12.00). Är sugen på nya tröjor :D

Men nu till Listan med det som hänt i krallet ser ut som följande!

NR 09
Till dom som inte vet så bodde jag år 2 i en 3:a med jocke och en bonde från piteå, och det har ju sina historier...

Klockan är 06.15 och man sitter och äter en risig frukost och ut från rummet som ligger i samband med köket hör man ERIK GRAHN mumla nåt till sin pappa som varje dag hade till uppgift att se till att han kommer upp ur sin säng UTAN LAKAN.... Yummie.... men nu i efterhand så kan man ju inte göra annat än skratta åt det. En trött pitebo med trasiga lila kallingar med "AC" som näst intill blottar (THE BAG) kommer ut i köket...
-Ojdå där rusade aptiten förbi! undra varför.
Dagen började med palt för denna lovande tennisspelare och slutade med palt och en obäddad säng (haha)...  Men ja som sagt det är en historia i sig hela det året. Ring för detaljer....

DAGENS LÅT ÄR Kickapoo med Tenacious D. Måste liva upp denna dag alltså

Tack o hej


GooD day today , GooD day today

Idag har varit en skön dag! Tackade nej till jobb för att hinna göra saker.
Banken väntade och morsans bil ville bli tvättad.

Vaknar upp ur dimman kl 10 imorse och känner direkt att jag vill få det värsta för dagen gjort dvs Tvättning av bilen och det var lättare sagt än gjort.. Fan alltså som jag sa om min träningsverk igår ... (det är inte bättre idag) det gjorde ont att skrubba och skrubba... vägsalt FTW!! Ca 30 min var den klar och det var ju bra. :P

Alltså är det bara här i sörberge vädret agerar berg och dalbana?? Från att vara varmast i landet i tisdags till kallast på typ 24 timmar.. helvete.. och nu visar tempen ca´-16...  Aja

Och idag hände det! Jag och brorsan (lars) har tjatat och tjatat på morsan om ny bil och idag var hennes underskrift på papperet. Alltså vi snackar ingen värstingbil direkt men va fan man vill ju gärna kunna säga att man kör en BIL och inte nån slags pansarvagn.... Renault Megané 2.0.. dock ingen turbo tyvär..
Vi provkörde ju såklart kärran också och det börjar ju med att mamma tar ratten... Men va fan man måste väl ändå pressa bilen lite i en testkörning eller? Så snabbare än vad bilen kom upp i 100 km/h så bytte vi plats och då var Jag där Bakom ratten och då vet vi hur det går ;) jo det går undan :D Visst jocke?? hehe rätt skön bil blir bra detta. :)

Efter det så åkte jag hem och käkade 3 90g burgare hemgjorda som sturlovic (pappa) låtit uppkalla Sörburgare! underbart !

Kvällen tillbringades i Nordichallen och lite inomhusfotboll :)

Jag tänkte även göra en lista här på bloggen nu och det handlar om topp 10 i Kramfors som jag tillbringat 3 år av mitt liv i :)

Jag har suttit och funderat och jag måste ju bara ta med Gladiatorburgaren från gatuköket Punkten på en tionde Plats


Plats 10 alltså
Gladiatorburgaren 2x 200 gram hamburgare med stekt ägg och gärna ett Meal med strips. Det kallar jag en utmaning för kropp och själ ! :D Jocke vet.........

Dagens låt denna Kalla Torsdag den 15 Januari blir därför Slipknot - Snuff lugn och skön!

http://www.youtube.com/watch?v=0zn4wg8UGvE&feature=PlayList&p=59692940D603F671&playnext=1&index=6


Tack för idag med kyliga hälsningar från henke!

Jobb today

Det finns bra saker och dåliga saker med att jobba som jag gör.. Det har hänt ca 4 ggr att jag stänger av "Väckaren" som i sin tur visar sig vara min chef som ringer och vill att jag ska jobba samma dag,och då är alltså klockan ca 08 00 senast :P
Men som tur är kan jag skämta med henne, hon förstår...... ;)

Men men det är bra antar jag i dessa tider att ändå ha något att göra och pengar är ju pengar så varför klaga? :)

Hoppas dagen blir bra.
Och ja såklart har jag träningsvärk efter mitt första gym pass på ca 5 veckor. Bänkpress = enorm träningsvärk i Tuttpartiet !

Sturlovic önskade sig lite Köttfärssås idag så snäll som jag är så gör jag det innan jag går och jobbar idag så han får sin köttfärs den rackaren :P

Folket undrar också varför just SLAKTARBEN?? Jo för att det är jag!  orka heta "henke 56789432" när man kan heta slaktarben... inget strul!
Jag får tacka jocke för mina alla namn jag fick i kramfors på de 3 åren som tillbringades där men det sista blev ändå slaktarben...
Jag slaktar på tennisbanan. Eller ja iaf bollen kanske inte motståndarna :P Så där har vi det!





Ha en bra dag nu!
Till min än så läänge enda läsare hanna säger jag krya på dig! :D

Dagens Låt!
Och slutligen Dagens Låt är Simple man med Shinedown!

http://www.youtube.com/watch?v=kCuAE1L8Xmc&feature=related


Det är här det händer!

Tja och välkomna till min inte allt för seriösa blogg :)

Den som börjar läsa denna blogg kan inte sluta!! Ja eller nåt sånt ska man väl skriva antar jag för att få det till den intressantaste av bloggar.

Läs denna och kom aldrig ut levande... ungefär som Hanna (Hö) Öhmans Toalett...

Ska försöka göra en liten resumé av mina dagar för just hannas skull med lite roliga inlägg.. eller ja troligtvis BARA roliga inlägg!


Aja hoppas du sitter skönt bakåtlutad i stolen eller soffan för nu säger jag tack för idag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0