Conny... Made in Ljungaverk

Chipsmagen Del 1... Växande attraktion!


Östersund/helg

Träningsverken säger allt! Mina träningsvanor måste bli bättre igen.
Skinkan säger ifrån när man sätter sig och reser sig. Att sitta i skräddarställning är lika sannolikt som jag vinner Wimbledon i tennis. 
All denna träningsverk är då bara för att jag spelade 2 "lätta" matcher i fredags kl 14.00 samt en/ett  lite tuffare set i min 2:a omgång.
Som grädden på tårtan så bredde jag på det hela med en innebandymatch i lördags där jag sprang mer än nånsin, jag gjorde dock 3 av våra 4 mål så lite nöjd kan man vara.

Men man ska känna att man har nåt att jobba på , så nu blir det mer tennismatcher. Dubbel i övik framöver med en "färsking" för min del. Bertil Sundman Övik!



Längtar efter rinken i Bergeforsen nu! Sugen som fasen på att skjuta några puckar!

Tävling!

Ja då var det åter igen dax för tävling. Denna gång med väldigt få timmar innan, som för övrigt börjar bli en vana!
Östersund bär det av till denna gång och Jämtsmashen som den tävlingen heter.
Vi får se hur detta går. Fredag kl 14 så går jag in i första rundan, vinst där skulle betyda match fredag kl 20.00 och lite förseningar som vanligt, och då i bästa fall går jag in innan 23.00 ! Haha!

Var har mitt tålamod kommit ifrån tro?... Jo en jävla massa tennistävlingar!


Bulgarien 2009

Ja för alla som inte vet så spenderades min senaste vecka på Sunny Beach i Bulgarien.
Jag, Alex, Conny, Niclas och Ante var vi som åkte på denna charter resa med All Inclusive.

Vi åkte ner med tåg till Arlanda där vi skulle ha en drygt 7 timmars väntan på att planet skulle lyfta från svensk mark. Dessa timmar spenderades på en av alla "öar" (soffor) som ligger utspridda på Arlanda med hjälp av aftonblad och expressen så fick man ändå klockan att gå ca 30 minuter snabbare... Höjdpunkten var dock mitt fynd med en sparkcykel som ställts gömd i ett hörn på Terminal 5, med detta så blev det ändå en rolig timme framför oss men efter det så var det ju ändå "bara" ca 4-5 timmar kvar så vi återgick till "ön".

Tro det eller ej så tog väntetiden ändå slut då och alla blev glada av att sätta sig på planet! Vi lyfter från Arlanda och efter ca 30 min i luften så anropar kaptenen att "vi tar det säkra före det osäkra och byter plan i Köpenhamn" detta tack vare en dålig stötdämpare i planets främre hjulhus. Så där blev det ju "bara" närmare 1.5 timmars väntan. Nu när jag och mina medresenärer sitter och väntar sitter bakom nästa pelare ett gäng tjejer... to be continue...

Aja,  nu så var vi i Bulgarien och ifrån flygplatsen så var det en bussresa till hotellet på ca 40 min och dessa minuter var bara passerade av att titta på det landskap som såg ut som djävulens påfund, torrt och jävligt...

Efter 40 min var vi då på Hotell Longoso där vi ska "spendera nätterna"! Conny som nu är en väldigt vänlig människa möts upp av en tandgnisslande gammal man (dock bara 3 tänder så gott vi kunde se) som troligvis ser sig själv som en buttler och självklart går han på Connys väskor som i slutändan visar sig vara en riktig pers när Conny tar fram 14 Leva (Bulgarisk valuta) och ger den svaga gamla mannen med 3 tänder... 14 leva ska sägas att det kan räcka till ca 1 liter sprit i detta land, så ni förstår.

Därefter kom han att kallas "connys vän". Så vän ligan ledde conny vid detta tillfälle.

Men nu till nåt som jag sent kommer glömma. Hon, just det hon som i våra munnar kallades "mormor i baren" skulle bjuda oss på en av våra alla all inclusive drinkar som gick åt denna vecka, denna "drink" bestod alltså av 2 ingredienser och det var Vodka och Lemonjuice därav 70% av drinken var, ja just det VODKAN och de 30% som är återstående är alltså Lemonjuicen. Så vet man vad en människa klarar av så ska man ta och beställa en drink av denna "mormor i baren"! Det ska sägas att vi blev mer och mer van dessa stryrkor i "drinkarna" så det blev bättre senare i veckan.

Första kvällen bestämde vi oss för att spendera på krogen istället för att sova de där timmarna man kanske behövt.

Det var en riktigt bra första kväll där stället var "kung i baren" som det hette, en skandinavisk krog. Man kan sammanfatta denna kväll på krogen med att efter 3 timmar så stod näst intill alla personer på baren utan tröjor och dansade på bardisken och det verkade välkommet av personalen, till skillnad från svenska krogar där du helst inte ska ha "för roligt". Senare samma kväll så träffar vi de tjejer som (tidigare i texten) vi suttit på andra sidan pelaren om . Det är 3 tjejer från Söderhamn som vi träffar och vi bestämmer oss för att gå ner till havet och bada, och så blev det. Denna natt ska komma att spenderas i deras hotell med, mig, alex och conny som besökare.

Dagen efter ska vi sammanfatta våran kväll och dagens citat kommer självklart från Conny,

"Alltså jag hade med mig 50 leva, (ca 250 kr) jag köpte en öl som jag inte ens drack upp, men mina pengar är helt slut ! Hur gick det till som? "

Söderhamntjejernas namn: Malin, Malin, Lina och Ida . Det visade sig bli en hel vecka med dessa underbara tjejer! Skit skoj!

2:a Kvällen sepnderas också på Kung i baren där vi nu får för oss att dansa på "pålen" (pole) för att en viss malin tvingat upp oss sugen på att lära ut sina knep. ;) Det går inte allt för bra för min del i denna gren men jag kan säga att det gick bättre än niclas... En av höjdpunkterna på resan i mina ögon sett. Citat .

Niclas " Alltså den kommer gå sönder om jag svingar mig på denna"

Malin " Nej men det är lugnt

Niclas "okej....."

Efter ca 20 sekunder och 10 minuter framåt så ligger jag i KOMA av skratt för att pålen då gått sönder självklart !!! Sjukt skoj! Tackar Niclas för den!

 Sammanfattning denna kväll, "Alltså har ni nå pengar kvar sen igår?" denna frågas svaras av alla i kör, "NEJ" . :D

 Jag kommer inte orka skriva allt som ni kasnke förstår. Men jag kan säga att detta var en sjukt bra resa som dock började lite tråkigt med ante på gatan (dum man), Ante tvekade ett tag på att följa med ut första kvällen. Men ja det visade sig bli en "hyfsad" kväll för Ante, eller vad säger du? ;)

 Ett citat som kan förklara mycket var även Connys igen som lyder följande... Detta sa han varje dag innan kvällens drinkar.

 "Ja men grabbar då ska man bli KANON ikväll.......igen!"

 

Tackar alla för denna resa ;) NICLAS, MALIN, ALEX, LINA, CONNY,MALIN,ANTE OCH IDA :)

Samt Mormor i baren....





Conny med

Poolen

ladda för kvällen!





jamen hua

Fan vad nice med KEBAB PIZZA!

Lätt chockad...

En lugn dag i sörberge verkar ju kunna sluta hur som helst.

Jag åker in på parkeringen till ica Andersson (jobbet) och där ser jag 2 poliser står med en man och snackar samtidigt som polisen gör anteckningar.

Plötsligt från ingenstans skriker poliserna åt mig när jag tittar på dom....
Jag blir ställd i tanken av att jag gjort nåt men sådant är inte fallet (vad jag vet).
Poliserna löper sedan mot mig och skriker att jag ska stanna... Mina byxor blir våta av svett när dom över min stora förvåning drar upp sina Pistoler (dollor) ur vardera hölster och siktar på mig med piporna. Jag fattar ingenting och lägger mig på marken samtidigt som jag vrålar att "jag inte gjort något".
Efter det börjar poliserna skratta och säger följande...


"DÄR FICK VI DIG SLAKTARBEN!"

vad säger man?...

Intressen

Fasen jag måste ju bara komma till den lilla diskussion som jag själv är involverad i. Den handlar om mitt idrottsintresse och musik som långt ifrån har utnyttjats!

Jag tänker mig själv i en massa olika sporter. Jag har en hel drös med idrotter att välja på som jag inte ens provade som liten .
Jag ska dock säga att tennisen har varit enormt bra för mig ! Jag inte hade haft så många vänner och bekanta i sverige samt en del andra länder, så därför är nog tennis den sport som är mest social i längden!

Men jag ser mig själv på hockeyrinken på vintern och precis som Roger Federer så kör jag utan tränare (delvis stöd av sturlovic, samt en glad vaktmästare vid rinken) . Jag har lärt mig från grunden själv och det verkar ju ändå hyfsat bra i egna ögon, men självklart så provade jag aldrig att gå med i en organisation. Jag har ju ändå Timrå Ik:s styrelse nån kilometer härifrån... (suck)

Jag har ingen kommentar om fotboll för där är jag då ändå rätt okänslig. Gissa vilken sport mer än tennis jag provat då? ... Jo just de Fotboll med bästa minne att jag blev rädd för alla spelare i en match att jag sprang mot eget mål och från sidan av planen hör jag följande. "Henrik (inte slaktarben) du springer åt fel håll." Trots min ungdom så måste jag ändå säga att jag förstod att jag maxade löpsteget mot eget mål, så jag var ju inte så okänslig. :P

Så till musiken.
Min mamma är och har spelat med i en orkester i hela sitt liv (näst intill) och varje år så frågade hon mig om jag inte "ville komma och provspela nåt instrument." Men vad tror ni den blyga lilla slaktarben sa? ... Njaaaa nej jag vill inte...
Idag sitter jag här med gitarren i famnen samtidigt som jag gärna hade sett ett trumset i min närvaro vars cymbaler hade smiskats när jag sitter och lyssnar på alla dessa artister och band som jag har funnit tycke för!
Min sångröst kan gärna bli lite vassare dock! Det är ett faktum!

Nu är det som vi alla nån gång tänkt, jag måste föra vidare dessa tips till mina barn... Hahaha! ;)

 

Inglourious Basterds!

Troligtvis en av 2009:s bästa filmer! Har du tråkigt nån kväll denna vecka så tipsar jag väldigt gärna om ett biobesök där filmen Heter Inglourious Basterds.  Riktigt bra rulle med Brad Pitt som brutal "fredsbekämpare"!

Det är en 5a på en skala av 5 i mina ögon.

Quentin Tarantino har regisserat detta mästerverk och det märks! Ni som känner igen er i hans filmer vet vad jag snackar om!




Tränare

Idag är det säsongsstart för min del som tennistränare igen ! Kl 16-19 är det som gäller och det är sundsvalls kommande tävlingsspelare som jag kommer ta hand om och det gillar vi !

Frågan är ju nu om man ska åka in tidigare till stan och klippa bort det tjocka "barret" (håret) jag har på huvudet... Ja vi får se hur det blir .

Till helgen börjar även korpen i innebandy! Det ska bli roligt, nytt lag i år spelar jag och alex med så vi får se hur det går. ;)

RSS 2.0