Trubadurerna!

I helgen så var det då dags för mitt, niclas och antes uppdrag att spela på linneas systers 30 års fest ! :D
Det blev näst intill en succé bland den väl onyktra publiken som befann sig i västansjö lokalen !

En månads träning var allt som fanns att träna innan detta. Så med tanke på det så var vi nöjd med hur det gick!

Roligast iaf tycker jag ändå ANTE var! Det var längesen jag såg nån darra så likt ett torrt asplöv i vinden! Haha Jag trodde han skulle brista men inte då ;D Ante kan man alltid lite på ju! (Inte bara i sport) ;)

Bilder kommer senare dock !


Hörs!


Nya tider :D

Då var löparskorna köpt då! :D

Jag hoppas få komma igång lite i min forna form denna sommar, det skulle vara skönt :)  Som den tiden man kunde springa i 2 timmar utan att ens märka av tecken på trötthet!
Fotbollen på allmänningen måste man även ha kraft till! en fotbollsmatch är 90 min men matcherna där är oftast minst 120 minuter utan paus :D haha! underbart alltså ;)


 Typ så..... :P

Tält och avslutning

Helgen bestod av kramfors och tennistävling. Det tråkiga med tennistävlingar är att de kan gå snabbt att åka ut och så denna gång. Fick en tuff lottning med en bra spelare men kan vara nöjd med mitt spel ändå med tanke på att en annan i snitt tränar 1 gång riktigt på 2 veckor. Underbart de  :P Jag fick iof en halvtimme på gruset innan min match i tältet så det var ju skönt. tack Sparr för SPARRingen ;D haha ett skämt.. underbart.

Och ikväll så avslutades den så roliga innebandy säsongen för korpen ! Fick spela foreward denna match och det gick bra! 2 av 5 mål och 2 assist. Så på 2 matcher i år som foreward är det 5 mål. Sofie kan intyga att första matchen gick bra för min del :)

Men ja då kommer sommaren med alla dess fördelar. Cykeln ska ses till däck ska pumpas och imorgon byter jag däck på morfars bil för jag är så snäll ! haha samt en visit på apoteket med han! :)



En låt som man gärna nynnar till : I Got Stripes med Johnny Cash :D

Jobbet kallar men även påskharen!

Denna vecka består av 5 dagar arbete, repning till våran (jag , ante och niclas) spelning på 30 årsfest den 25e april och påskgodis antar ja :D haha 

Rea på ica i sörberge 3.90 kr per kilo. passa på . det gör jag! mohaha :D 

Vill även tacka mr jolle för gårdagens hårda tennispass i sundsvall. skönt att "blasta ur bössan" lite! Det går liksom inte mot en liten grabb på 10 bast tyvär annars skulle jag vara på atp nivå nu !

Ja men nu så väntar bädden bara :D hoppas alla har det bra !

Over and out / Slaktarben!

karra...

PS: LED HAR NI PÅSK I FINLAND??? DS...

Party faktiskt !

Ikväll så blir det tillställning på södermalm i sundsvall då Jag, Ante, Niclas, Alex, Milla och Linnea intar Connys lilla lya där det ska bjudas på "tårta och drinkar" ! Haha det kommer bli skoj tror ja :D Lite återförening av Åre/duved gänget här då !

Snön smälter och det är faktikst jäkligt skönt! Snart kanske sommaren kommer ändå !

I övrigt så har en historisk händelse inträffat inom Elit tennisen . Roger Federer har för första gången knäckt ett tenisracket på en tennisbana i sina "glänsdagar" dvs de senaste 6 åren ca. Skönt att så lite känslor ändå där också. Kanske är hans tid förbi... ja vem vet.
Då kan jag säga till morsan att till och med federer knäcker spadar! Underbart för mig som har haft lite sämre dagar de senaste 2 åren på tennisbanan . :P

OBS MÅSTE SES!                    http://www.youtube.com/watch?v=YwI8o1d0cTE  ENORMT ! :D

Besviken

RSS 2.0