Med sommaren kommer...

Ja, alltså med sommaren kommer "fartdårarna" så att säga. Jag har åkt fast en gång för fortkörning så jag vet vad det innebär, (det var inte värt det!)

En helt vanlig vinterdag denna vinter har man legat och kört ca 100 km/h på E4, dvs där man får köra så fort, den resan gjorde man oftast i omkörningsfilen från att man körde ut på E4 till att man svängde av (mellan sundsvall och sörberge) för att folk inte vågar köra...
Folk gör en större fara i vintertrafiken om de kör enormt långsamt i dålig sikt !!! Jag är inte prickfri heller, men oftast tänker jag på mina beslut i trafiken innan jag gör dom.

Jag vill även berätta om min egna "undersökning". Tanken kom till mig när jag skulle åka hem från träningen ikväll. Jag lägger mig och kör "vinterkörning" (dvs ca 90-110 km/h, nu på sommarväg) och det visar sig då att jag inte körde om en enda bil MEN blev helt plötsligt omkörd av en jäkla massa fordon av alla slag, motorcyklar, bilar, långtradare och Epatraktorer... NEEEE det där sista var ett skämt för dom som inte förstod det!

Som rubriken säger... Med sommaren kommer alltså ett helt nytt gäng bilister verkar det som. Gamla gubbar, tanter, kvinnor i sina bästa år, unga kvinnor, män och unga män som helt plötsligt får köra snabbare än vad the speeeed limit tells them! Knepigt det där... Men kryper fram på vintervägarna där bromssträckan nästan fördubblas oftast (beroende på väglag).

Bra eller dåligt?!

Jag vill säga till folket att ni ska köra smart och med respekt för dina "konkurenter" som jag och joakim vill säga. ;)

OCH FÖR DOM SOM INTE VET!! Det är ett lagbrott att inte släppa in en bil som ska in på tex en motorväg! Är less på sådana!  Sprid gärna det ordet .

Kör smart nu mina vänner ;)


Haha!

Ja vad säger man? :P

http://www.youtube.com/watch?v=vF6PpP-pAcg&feature=fvw

RSS 2.0