Träningsläger

Denna vecka har jag fullt upp med att träna mina adepter . Vi har ett litet träningsläger för dom som "vill tävla, tävlar och ska börja tävla." så det är seriösa adepter denna vecka iaf och det är skönt tycker jag! Om inte får jag göra dom seriösa! ;)

Iaf så kommer jag att köra stenhård fys med alla dessa små människor och det ska även det bli skoj. jag har några riktigt plågsamma övningar i bakfickan. Så denna veckan kan jag kallas för "DIBBE-HENKE" (troligtvis bara jolle som förstår vad jag syftar på denna gång i smeknamnet)...

Hörs senare i veckan ;)



Adepterna kommer älska mig i slutet av veckan!

Jag fick smaka på vinst och smärta.

I helgen som gick var det tävling i Övik och det var en bra helg för mig.
Säger man så här så låter det ännu bättre... Jag vann 6 av 7 matcher. Semifinal i singel och en rejäl skräll seger (om jag får säga det själv) i dubbeln med en matchotränad Bertil Sundman som partner.
Så detta var en lite Boost för självförtroendet.

Men framgångar kommer inte utan problem. Min högra arm var en aning sliten i de 2 sista matcherna på söndagen och nu sitter jag med en pulserande armbåge. Är det bra tro?...

Det ska nog ordna sig!

Peace out for now!

Ja men kom igen nu !

Ikväll var det tränardax igen och det var en skön kväll med mina "adepter" alla 4 timmar!

Första timmen brukar vara med ungdomar som gärna vill vara lite mer slö, men idag var dom inte där!
Jag skulle vilja ha en kamera med mig nån träning och filma dessa sega typer som inte går att få liv i. Efter det så skulle jag samla alla glada föräldrar som betalar för deras "tennis" och ge min synpunkt på detta och höra deras ord till barnen . Tro mig när jag säger att jag har försökt att få dom att arbeta lite! Jag menar en timme tennis är ju inte så sjukt mycket i detta liv.

Det var även dessa personer som hade haft en "grymt bra sommar" DVS de hade suttit vid datorn och tv:n hela sommaren. Jag själv skulle ju kunna tycka att iaf en timme tennis på sommaren inte skulle vara så extremt jobbigt. Som jag nu förstår så kan jag ju ändå känna mig lite nöjd om de ens hade varit på badstranden verkar det som .

Den mest klockrena frågan kom ifrån en av dessa. "Henke, När får jag gå upp i tävlingsgruppen?"
Jag skrattade och gick där ifrån... Ja dom är ju för sköna ibland!


Recensenter i allmänhet...

Jag måste bara ställa frågan vad som krävs för att bli en Recensent för en tidning på dels lokal nivå som internationell?

Jag själv tror att man får sitta på en arbetsintervju där man ska hitta på så fyndiga meningar som möjligt i 5 minuter där man gärna dräper grymma och nedtryckande meningar
(förutom när "lill-babs" Carola eller Sten och Stanley är på scenen såklart!) mixat med bra och roliga meningar där man som läsare ska tycka dom är fyndiga.

Idag så kunde man läsa om Hoffmaestro spelning på Aveny i sundsvall.
Om JAG smäller till med en rubrik som säger följande... "Ett musikaliskt kaos" då säger jag iaf... "Aj fan det var illa" (detta innan jag läst artikeln). I följande text (1:a raderna) så får man läsa,

"
I något sorts musikaliskt kaos exploaterar de hårdrocksriff och elektronisk techno med latino- och reggaemusik. Resultatet blir rörigt och intrycket ängsligt."

Ja än så länge låter det ju rätt att förvänta sig ett dåligt betyg. Men icke då. Alltså detta är en betygsnivå på 1-5 där Hoffmaestro i detta fall ändå får en 3:a i betyg som ändå är typ "Bra" i skalan.
Våga sätta en 1:a eller 2:a då istället för att tjata!!
Det ska sägas att de 3/4 av denna text var negativ kritik.

Men som sagt, dagens recensenter verkar vilja vara roligare än till exempel den stå upp komikern som var "offret" just den gången. I sina 20 rader de får från chefen så kan man läsa ordvitsar med allt från Kaffemugg till ni vet, de där trådarna som fortfarande är kvar på bananen när man tagit av skalet...

Man kanske ska satsa på att bli recensent då! Man verkar ju kunna stava fel lite då och då också, och det är ju en bra detalj att ha som reporter.







http://st.nu/noje/recensioner/konsertrecension/1.1429746

Dagens Citat...

Var som vanligt Tennistränare idag 4 timmar. Sista timmen så har vi ett tillägg i Viktor, en av dom i "gänget" som jag tränade förra året. Han har iaf i mina ögon och öron det bästa citatet nu.

Han slår en boll som får en jäkla toppspin (överskruv), bollen studsar iväg för tjejen på andra sidan nätet, hon skrockar till och frågar vad det var för nåt. Jag frågar då Viktor följande.

- Men fan Viktor var har du lärt dig den där skruven då? Den kunde du inte för nån månad sen.

-(seriös blick i hans ögon) Nja alltså visst den var bra såg jag, men det där var en felträff... ( sen slår han iväg en till boll)...

För vissa säger detta citat ingenting, men har man sett min video med dessa killar tidigare så förstår man!

Conny... Made in Ljungaverk

Nyrakad SKALLE !

Conny



För övrigt var det fest igår kväll. Power Hour är bäst för alla ;)

Fick höra en historia av conny idag på telefon. Igår hittade han en tjej, dom är med varandra ett tag och Conny frågar om att få hennes nummer men hon säger följande... 
"-Varför det?". Dissen ett faktum... 

RSS 2.0