NR 02

Ja vad säger man om det mest prestigefyllda träningsmatcherna som någonsin genomförts ?!

Plats: Kramfors
Träning/ Tävling: Lite både och ;D

Erik Grahn VS David Näsholm on the centre court tonight in kramfors!

Helt sjukt så roligt detta ögonblick var! Chips, trocadero fullsatta läktare.... You name it!
Vi skulle alltså få se vad som kom att vara en av de mest prestigefyllda mötena som tennisvärlden någonsin skådat.
Så sjuka nerver som inte existerar på dessa lirare gjorde att vi blev bjuden på det roligaste matcherna mellan Piteå egen bonde mot krallets skönaste lirare "yxhugget" Näsholm.
Matchen pågick i 2.5 timma i 3 st stenhårda set.

Jag vet inte vad jag ska säga egentligen. Ge mig kommentarer på denna för det går inte att beskriva hur kul detta var!

Allt ifrån 4 ess i rad till 4 dubbelfel i rad som i sin tur ledde till servar 20 tals meter ovanför stängslet på den grusiga centre courten... Hjälp mig på denna!

Den är iaf värd en 2:a plats på min lista!

Länka gärna till berörda som eventuellt satt i publiken den eftermmiddagen!


NR 03

Även denna gång är det joakim Nordmar som är i huvudrollen. Jag tror det bara är jag som riktigt förstår hur han fungerar och det är nog därför jag uppskattar hans alla dåliga sidor för jag har inte hittat nån bra än... Han är ond in i skelettet!!

Plats: Krallet
Tävling/Träning: Träning (med ennerberg)

Vi står där, jag jocke och Linus Eriksson på en av de då mest slitna grusbanorna i sverige dvs, (de banorna där uppe) i kramfors som nu ligger under en tältduk.

Iaf detta ska visa sig bli ett av de bästa minnena för min del och det grundar sig på jockes sämsta träning någonsin under tiden i kramfrors tennisgymnasium!
Jag skämtar inte när jag säger att jocke missade mer än vad han satt bollar!
Gudmundråskolan som ligger tätt ovanför banorna fick smaka på jockes fruktade ramträffar. Denna träning skulle vi spela 3 st på varje bana där vi spelade "vinnaren står kvar". Vi var 2 st på en sida och en på den andra som alltid spelade, och denna var just jocke. Innan vi startade denna träning så var det bra om "man vann 5 i rad". Så linus börjar spela mot jocke som då visade sig ha ramen som bästa vän. På 10 minuter spelade jag inte en boll för att Linus vann alla bollar tack vare att jocke spred som en vildhäst i en kohage full med mutanter... Jag höll på att dö av skratt, inte för att  vara dum mot jocke men till slut gick det bara för långt så jag kunde inte hålla mig.  Med kramp i magen och jag liggandes på gruset kommer Ennerberg förbi och säger "ja ni ser ut att ha en rolig träning iaf" och går vidare... Denna träning var förstörd för jocke! Men även för mig!

Underbart ;)

SPADE

NR 04



Plats: Övik
träning/tävling: seriematch övik - Kramfors

En av de konstigaste och patetiska matcher i min karriär var när jag och jocke nordmar möttes i serimatch i övik.
Detta ska visa sig bli den mest taktiska matchen på länge... Vi alla vet att min backhand inte har det rätta klippet, samtidigt som jockes forehand är svajig... Dvs att det enda slaget som slogs i denna match var raka slag... Min backhand mot hans forehand och hans forehand mot min backhand. Någon gång då och då när någon vågade (eller fick sneträff på bollen) så bollen skenade på andra sidan så blev det glöd i matchen igen... Men hann denne upp denna boll så gick tillbaka till den patetiska bollningen igen. Ingen utav oss hade våra bättre dagar tyvär så ett vinnande krosslag var inget att tänka på.
En detalj till som hör till denna match var att när vi stod där och slog/bollade mot varandra så kunde en av oss bara få ett slag som satt i sidnätet utan att ens vara pressad... SÅ välspelad var denna match vill säga...

Iaf efter sådär 2.5 timma så står vi ändå där . Jocke vinner denna match med setsiffrorna 7-6 6-7 7-5 (trots 5-2 till mig i avgörande, man kan kalla det nerver kasnke...) Klockan var nu 22.30 kanske..

PS dagen efter kl 08.00 så har jag första kval matchen i kramfors itf.. förlust mot Niklas Sparr 6-1 6-0....

Men kul i efterhand iaf ;) visst jocke?

NR 05

Jag behöver inte ens nämna platsen nu för tiden..Pulvercity... :P

Plats:krallet då
tävling/träning: Träning

Ja för er som komme ihår så spelade jag och dilf en match på bana 1 inomhus i kramfors tennishall i antingen 1:an eller början av 2:an. Iaf så var detta det mest skrämmande ögonblicket på länge för min del på en tennisbana... Dilf lekte med mig som sOderling leker med NADAL :D
Jag blev utspelad av dilf medans han hittade sitt livs trans.. Alttså man kan inte lägga så många bra stoppbollar som killen gjorde! Men så var det hela denna match.. Jag fick nå ströbollar nu och då men mellan det så var jag bara enormt aggresiv och less. Det var då det kom!!!! ÖDESVRÅLET, det ekade som en istapp igenom hela tennishallen in på Lasse B:s kontor, in i leds finska öron, genom Fahlens tjocka kagge.... Och vad hör man då??.. jo en skrattandes DILF... då blir man knäckt.. det kommer vi säkert få reda på längre in i min lista..

Tack för denna gång!



NR 06

Plats: Kramfors
Tävling/träning: Itf kramfors

Jag och joakim Nordmar plockar våra första ITF poäng och får våran första världsranking!
Det roliga i denna match var inte det dock, utan det var att vi  vann mot våra egna poolare Brydniak/Sparr!
Trots matchbollar emot oss på "slitbanan" (DVS bana nr 3 inomhus) i kramfors så lyckades vi ändå vinna och det var en riktigt skön känsla! ;) Publiktrycket var enormt....(NOT)... :D

Måste flika in med att alla spelade mycket bra och matchen var jämn in i det sista men våra nerver av stål gjorde detta möjligt ;) och en miss från deras sida såklart! :P

Underbart ;)


NR 07

Det var ett litet glapp i min lista här men faktum är att jag knappt sett min dator på 3 dagar . Men här kommer NR 7 iaf!

Tyvär så är ju detta inte "ett sånt där roligt inlägg" utan mer en skön stund på tennisbanan!

Plats: Båstad
Tävling:Båstad Tennis

Att spela på centercourten i Båstad är inte en höjdare utan publik på banan. Allt är för stort! 
Däremot bana nr 1 som ligger under landläktaren som tillhör centrecourten är den skönaste banan jag har spelat på ! Hela sommaren vaktas dessa banor av de bästa vaktmästarna i Sverige så banorna är perfekt!
På just denna bana har jag nog spelat en av de "skönaste" matcherna nånsin mot Joakim Blomgren. Jag och jocke har haft 2 riktigt jämna matcher i våra "karriärer" och en av dessa var alltså denna match.
Jag känner fortfarande hur man glider perfekt till bollarna på det mjuka oranga gruset. Denna match gick till 3 stenhårda set. Tyvär så var ingen av mina "fans" på plats att se detta (inte ens caxton). Detta påverkar även situationen mer för att man visste att man bara hade sig själv att lita på och det gick min väg. Vinner matchen i 3 hårda set ! 

En av mina skönaste och ensamaste stunder på en tennisbana! 

 

NR 08

Vi är framme på plats NR 8 som enligt mitt tycke kommer bestå av följande händelse....

Plats: Krallet as usual...
Tävling/Träning: Träning med NANOTUTT..

Iaf man brukar säga att man har olika ritualer och liknande för att det ska gå bättre, att ena sidan är bättre än andra och liknande. Eller som nadal.. dra sig i jalingarna, ställa vattenflaskorna på milimetern, inte kliva på linjerna, sopa linjen innan serv, dra fingrarna genom "barret", ta 40 sekunder på sig innan varje serv och några andra små grejor som jag inte orkar skriva...stackaren...
 
Aja denna gång är det en patetisk träningmatch mellan mig och David (lilltutt, nano, miniatyr.. ja ni förstår) Vessberg i krallet på plexipave banorna inomhus.
Vi bestämde oss för att spela en match där vi byter sida vid set . Iaf, grejen var ju det att vi båda märkte att det gick mycket bättre på ena sidan och ja den "vinnande" sidan var helt överlägsen.. hur mycket man än slet på andra sidan så gick det bara inte... Tutt som började på den sidan vann då matchen (inte allt för överraskande) efter en stenhård kamp där siffrorna skrevs till 1-6 6-1 (bra sidan) 1-6... knepigt men sant..

Om detta nu inte var så jätte roligt som ni hade hoppats på så kan ni gärna bekräfta med NANO.. mob nr: 0738193825.   OBS (han är snygg)

Återkommer inom kort! / Slaktar

NANOTUTT

NR 09

Då är vi på nr 9 och där väljer jag att placera Joakim Nordmars bragdmatch mot Amanda Moberg född 90, säker vinst tror ni alla nu men vänta bara.....! :D

Plats: ännu en gång i krallet...
Tävling/träning: träningsmatch

Jag och Peter Rejmer (utsedd till sveriges bästa tennistränare år 2005?) sitter uppe på läktaren och beskådar Joakim Nordmars bragdartade träningsmatch mot Amanda Moberg det är bara det att det står 4-6 1-5 just nu och Peter undrar nu hur det ska gå i framtiden för jocke, "han är ju ändå en av de bästa vi har på killsidan nu här i kramfors...." Jag som sitter där som jockes (sambo) i kramfors ska väl försöka försvara honom först men inser sen efter ett tag att det inte finns nåt att säga i försvar så ja det enda jag och Peter får fram i kör är en djup SUCK...

 
Vi får tacka Amanda Moberg först och främst för att hon höll modet uppe och spelade felfritt mot en ramande, nervös och tankande Jocke! :D
 
Kommer aldrig glömma denna stund med Peter Rejmer! :D


Är detta jockes sista enda plats på listan?... vi får se ;)


Underbart ;)

Joakim Nordmar

Nr 10

Först ut på plats som nr 10 i denna lista är då tjejernas favorit DILF! :D

Plats: Kramfors
Tävling: Kramfors vinter tour

Dilf höll tyvär inte i sina 3 år i kramfors utan slutade efter 2:a året i kramfors.
Denna tävling skulle då bli hans "Comeback" och visa upp sig efter att ha blivit tränad av en av sveriges bästa tränare Kristian (kecke) Widén i stockholmsklubben Ekerö.
Vi var ju alla väldigt sugna på att se hur han gått framåt i sin tennis. Så där står han på bana nr 1 i TÄLTET och ska visa upp sig mot Fredrik Nordin.
Citat från han själv som följer "jag är i form nu , jag har spelat bra på sista tiden! (Gluck gluck)......"

1.5 timmar senare så står han där med spaden knäckt och 4 game i hamn.... Det gick inte så bra alltså. Men kul som fan var det ;)
"jag är i form".......


Tackar DILF för den :D

DILF

NY Lista på G!

Jag har en ny lista på gång nu! Den kommer handla om de 10 bästa tennisminnena, Roligaste, "bästa för min del", skönaste och några matcher "man bara inte kan glömma" ;)

Start vid nästa inlägg!


BTW så kommer det inom kort komma inlägg på denna blogg också!



www.mrjolleboy.blogg.se

RSS 2.0