PDOL

Ja Piteå var det!

Resan börjar ju utmärkt när jag och alex bestämmer oss att bli "kungar" dvs affärsklass på den 7 timmar långa resan vi hade framför oss till Piteå!

Vad var höjdpunkten på resan dit då undrar ni säkert...(not) Säger iaf att det var mitt 4-tal i kungar när vi lirade Chicago :D Dock så blev ju alex grinig, men det får man bjuda på! Vann gjorde jag iaf efter en rafflande omgång.

Väl framme i piteå är man nu så hungrig så man vill gå av, så direkt på ica..... Eller vänta, Systemet först sen ica... Ja så var det!
Men ja efter systemet så blev det ica där det inköptes ingredienser till en fet och stor pasta sallad som vi tänkte skulle "mjuka upp" magen efter fyllekvällarna . Sant som sagt så köpte vi en massa sallad, gurka, tomat, paprika, wienerbröd, groggvirke mm...
"Vi" eller för mestadels jag gjorde i ordning salladen (alex skulle fixa pastan men den glömdes ju bort så klart) och den blev lyckad, och om jag inte tror fel så finns den kvar i Sofies kyl än idag ;)

Under och efter middagen började då liksom resan på "riktigt" när vi knäckte våran första grogg/bira och hinkade . Kvällen tillbringades hos Sofie i lägenheten där vi stannade till 20.00, nu gick vi för att se Collision Course för Antes kusin lirar i bandet. Trots negativ kretik från tidningar dagen efter så tyckte vi ändå att dom var bra på det dom gjorde ;)
Kvällen förtsatte i högt tempo som senare skulle visa sig bli ännu högre när vi kom på att vi kunde spela "mellberg" som leken heter. Önskemål om regler finns i min skalle, så det är bara fråga om ni vill styra upp snabb och grym förfest!
Torsdagkväll, kommer hem onykter och somnar. PS Hö var onykter som ett as . DS..

Fredagen ska visa sig bli tung från start till mål då vi börjar pimpla en återställare vid sådär 12.00 igen.
Det blev ännu en runda på systemet den dagen för att inköpa nya flaskor med öl, "för att de igår räckte inte till..."
Kvällen blev hos Sofie i lägenheten med ca 10 andra som kom förbi :D det var bra stämning och alla var taggade ;)
Dead By April var ett band som jag gärna ville se denna kväll. Vi begav oss vid kvart i 11 tiden för att hinna dit innan dom börjar. Vad händer nu då? Jo Skandalen är ett faktum... Det är alltså fullt på "läktarplats" så dom släpper alltså inte in några mer. Slaktarben, Päron, Gråben ja vad ni vill (dvs jag) var väldigt sur över detta. Som tur var det ingen som kom och retade mig , denne skulle då fått en bula eller 2 i pannan. :P
Men ta i trä och sedan bar det av till "kittelfjäll" ett öltält med drag i och ett liveband med riktigt bra låtar som de spelade!  Där blev jag packed och dansade väldigt mycket.
Har ni nånsin dansat sådär när man går ner på huk och står där och "gör sina moves"? Jag gjorde det en gång denna resa och sen minns jag inge mer den kvällen . Skallen i asfalten med en koloss till alexander över mig strax bredvid näsbenet. Tungt ögonblick detta!
Hemgången är inget att snacka om . Det var en kammarorkester i min skalle när jag skulle till att sova i en säng som redan var upptagen av nån vid namn Sofie, att hon kan göra sig så stor fast hon är så liten ! :D haha ;) Ja sömnen var jobbig för min del...

Vaknar lördag krasslig i halsen seg som fan men ni vet alla vad som komma skall vid detta lag EN ÖL :D haha
Denna kväll tillbringades hos HÖ (Hanna Öhman, dotter till kenneth) där vi blev bjuden på en utomordentlig tacopaj ! Bra jobbat på det. Det var tjo och tjimm med öl och leken Mellberg som blev mitt och antes FALL (mest Antes) men så bra den leken är ändå!
Vi åker in lagom för att se lite av Promo spela, jag visste knappt vem det var men det visade vara "svennebanan" ni vet... Rätt bra med folk där också men det var ju självklart inte avstängt för att det var för mycket folk.. nerå! Less ja blir.
Kvällen blev sedan en helkväll på kittelfjäll med öl i plastglas och dansande till detta band vi inte vet namet på än .
En underbar sista kväll blev det med bra drag :)

Nu orkar jag inte skriva mer om resan. Det finns såklart många historier om denna resa men det får ni träffa mig för att höra ;)

Vill Tacka Sofie för att vi fick bo hos henne dessa dagar! Det skulle aldrig gå utan dig vet du! Tack så jätte mycket.
Tack till alla tjejer där uppe som jag hoppas läser den bästa bloggen någonsin ! Jolle gör det...

Helt sjuk men ack så underbart det var! Piteå, akta er för oss igen nästa år ;)

Punkt slut // Slaktarben

Grabbarna Grus!

Underbara sofie :D

Var det dagen efter detta?

En morgon att minnas...


Så underbart roligt!

Ja då var denna helgen gången och kan säga att det blir 5 av 5 Päron!
Så underbar helg !

Tack till Sofie och pitebrudarna som gjorde detta så mycket roligare ;)

Historier kommer sen. Nu väntar sängen.

TTT.... Taggad Till Tusen!

Till helgen bär det av till Piteå för att träffa vänner och gå på PDOL och lyssna på artister och kanske dricka nån dryck av någe slag. ;)
Jag hoppas och tror att det kommer bli great det här!


Gästinlägg

Som ni ser så är det nytt utseende här på bloggen. Tack vare mig! Hoppas han tycker det blev bra nu, haha. ;p Aja, bättre än förut är det iallafall, eller vad tycker ni? :D

/Emma-Lee Björk



EDIT: Haha, 20 spänn, då var det ju värt besväret! :D

Dagens Klapp, Slaktarben!

Allt slit på jobbet lönar sig! ;)   
i ST (sundsvalls tidning) kunde man igår läsa om "veckans klapp" dvs en god gärning som andra kanske upskattar och skickar in en hälsning till tidningen där dom tar upp den . Där fanns jag iaf igår. ;)

Dagens klapp till HENRIK....
för bra bemötande! // Nöjd kund

Tur att nån uppskattar en då ;) haha!

Det kanske är mitt spexande som går hem ibland (inte ofta) men ibland. TAck för den !


Giggily Giggily !

Gårdagen var ändå en bra utgång ! Hade väldigt trevligt. Det enda jag kan klaga på är griniga vakter och NHL 09 ... Det gick surt igår inte en match vunnen. Det är illa det!

Men som sagt det var jag ante och niclas som stod för underhållningen denna gång (samt andre väl inne i stan!)
Det var mycket folk ute. Träffade dock inte så många man kände men det är skönt ibland det med ;)
Simmade i buskar gjorde jag och Ante iaf det vet jag . Var ganska Packed faktiskt. Öl är lättdrucket det kan man säga ;)

Aja vi får se vad som händer idag. Trädgårdsarbete.... Ne inte idag ;) haha

Höres göres vi!

PS fungerar denna? Inte för mig igår iaf :P

När älgen blir blå är ölen kall!


Regn

Fasen vädret är inte som förra veckan direkt men men life goes on !

Blev lite gym imorse på min lediga dag.
När jag kom hem så åt jag en smörgås med currysås på som i sin tur så småningom hamnade på våran "nya" katt, Dexter (with a touch of Curry). Så går det när man är nyfiken på vad en annan äter så där satt han nu och tvättade sig i närmare timman, och nu slaggar han som vanligt... trött den där.

Köpte en tv förra veckan också så black är man nästan. Annars hade det varit shopping idag :P Allmänt tråkiga dagar när jag är ledig, det slår väl aldrig fel antar ja !

TEnnis ska man väl försöka lira också framöver här.

Appropå det, Jocke hur går det med mina skor och träningsbyxor? Lost and found på Matsborgen antar ja ...

Ordningen återställd!

INte längre denna blodsugande och kalsongryckande spanjor som nr 1 i världen ! Det är Rogers plats just nu. Det finns bara några i världen som varit där. CARLOS (lämna gatan öppen) MOYA TEX :D haha
 
Härligt att HAAS verkar peppa igång sig igen :D han är ju för bra ;)

NR 1

Mannen ;D

Han får titta på spelaren ovanför honom igen.

NR 01

Ja slutet är nära nu, jag hoppas att listan tillfredställt (som kno skulle sagt) er!
 
Som nr 1 på listan har jag valt att samla alla tänkbara händelser som hänt under min tid inom tennisen, detta handlar om första tävlingen, roligaste matcher, extremt roliga och oseriösa träningar som man haft genom året. Jag kommer inte kunna nämna några exakta exempel tyvär men de som varit med på resan vet vad det handlar om!

De roligaste stunderna för min del hände som sagt i kramfors eller när man var ute på tävlingar och träffade alla som man kände! Tennistävlingar handlar om annat än tennis också och det visar sig nu i senare ålder när man märker hur jävla roligt man haft på tävlingar! :D

+ Att jag lärt mig känna en finne LED  ... hur fick han sitt smeknamn liksom?! bara såna saker gör detta så roligt ;)
(och skalle, men hon räknas som halv svensk)

Det är som sagt en avslutning på denna lista och nr 02 var egentligen det roligaste ögonblicket men det finns en mängd händelser som jag tyvär inte kommit ihåg så därför får de samlas här istället!.

Jag tackar för intresset ! // Slaktarben



RSS 2.0